Universal Body Contour Wrap

content image
content image
content image

AFSLANK/ DETOX WRAP

Voel het verschil! De universal contour wrap is van oorsprong een therapeutische behandeling, ontwikkeld door de Amerikaanse Doctor R. Strem. Oorspronkelijk bedacht als medische behandeling voor lever- en nierpatienten(als detox behandeling), wordt universal contour wrap vooral omwille zijn afslankende werking als schoonheidsverzorging toegepast.

De universal contour wrap verwijdert dode huidcellen, reinigt de hud, ontgift het lichaam, verstrakt de huid en maakt littekens, striemen en cellulites minder zichtbaar.

Ook garandeert het een groot en blijvend centimeterverlies, versteviging en verstrakking!

Het is niet ongewoon dat u na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding wordt. Toch is de behandeling niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht.

Iedereen die een verstrakking, versteviging en ontgifting van zijn lichaam wenst, is gebaat bij deze verzorging.Tevens leveren wij cosmetisch maatwerk doordat ik tijdens de behandeling probleemzones extra kan behandelen.

DE UNIVERSAL CONTOUR WRAP

  • Werkt op plaatsen waar omvangvermindering moeilijk is
  • Is een geweldige start voor een vermageringskuur
  • Maakt striemen en littekens minder zichtbaar
  • Werkt de vorming van cellulite tegen
  • Verstrakt en verstevigt de huid na zwangerschap of groot gewichtverlies
  • Is een ideale voorbereiding op vakantie of speciale gelegenheid
  • Is er voor iedereen die er snel goed uit wil zien en voelen

EEN REVITALISERENDE BEHANDELING

De elestische wikkeks welke gedrenkt zijn in een zeekleioplossing, omvatten het lichaamin een warme omslag. De toxische stoffendie in de huid en de vetlaag opgestapeld zijn, voelen zich sterk aangetrokken door deze wame omslag en gaan langs deze weg het lichaam verlaten. De wikkels voelen heel comfortabel aan en mogen er na een uurtje rusten weer af.

De huid voelt zijdezacht aan en je hoeft je na een behandeling niet te douchen. De klei die zich in de poreeen van de huid bevinden zal op deze manier nog enkele dagen kunnen doorwerken, met verder centimeterverlies tot gevolg. Met de universal contour wrap ga je je lekker in je vel voelen, alsof het lichaam opgelucht is van een pak gifstoffen verlost te zijn. De hele behandeling zal ongeveer 2 uur in beslag nemen.

DE UNIVERSAL CONTOUR WRAP WERKT MET EEN RESULTAATGARANTIE

Wij garanderen na de 1e behandeling een minimaal omvangverlues van 15 centimeter anders hoef je de behandeling niet te betalen.

Het advies voor een gezonder en slanker lichaam is een kuur van 3 behandelingen

Met de universal contour wrap gaan we niet rechtstreeks gewichtsverlies verkrijgen maar de behandeling geeft uitzonderlijk goede resultaten in combinatie met een afslankkuur.

Body Contour Wrap

Per behandeling

85,00

Body Contour Wrap Kuur

235,00