Nagelstudio

Joy Arts en Debby Hagens hebben samen ruim 15 jaar ervaring in het zetten van gelnagels. Graag geven wij u een persoonlijk advies en kunt u dus altijd verblijvend contact met ons opnemen.

Gelnagels zijn gemaakt van een stroperige substantie dat met een penseel in laagjes wordt opgebouwd die elke keer uitgehard worden onder een UV-lamp.

Uw eigen nagels worden daardoor verstevigd maar ook een verlenging door middel van een tip of sjabloon behoort tot de mogelijkheden.

Tevens maken wij gebruik van gekleurde gel zodat u naast een frensh-manicure ook een natuurlijk ogende nagel in kleur kunt laten maken. Deze gekleurde gel hoeft dus ook pas bij een nabehandeling bijgewerkt te worden.

Na 3-4 weken, afhankelijk van de groei van de nagels, moeten de gelnagels weer worden nabehandeld. Bij de deze nabehandeling wordt de bovenste laag van de gel weggevijld en wordt er een nieuwe laag gel opgebracht.

Ook bestaat de mogelijkheid om uw natuurlijke nagel te voorzien van een gekleurde Gelpolish. Dit is een gekleurde nagellak die wel uitgehard wordt onder de UV-lamp. U heeft dan ongeveer 2 weken plezier van uw nagels zonder dat het er afslijt wat wel het geval is met traditionele nagellak. Voordeel van de gelpolish is dat deze ook meteen droog is na de behandeling.

Ook voor mensen met probleemnagels, denk hierbij aan nagelbijters, kalknagels, nagels die splijten, zijn gelnagels een goede oplossing. Graag geven wij u hierover een persoonlijk advies. Dus ook voor de mannelijke nagelbijter! De gelnagels worden na de behandeling dan niet gepolijst of gelakt zodat ze niet zullen glanzen. De nagels zien er dan natuurlijk en onopvallend uit.

Prijzen Nagelstudio

Nagels lakken

8,00

Nailart

Vanaf

8,00

Handpakking

12,00

Lengte vijlen en lakken

12,00

Manicure behandeling

18,00

Spa Wellness manicure

28,00

Bijwerken

1 kleur

28,50

Versteviging natuurlijke nagels

47,50

Versteviging natuurlijke nagels French

52,50

Prijzen Nagelstudio

Verwijderen gelnagels

20,00

Gel op teennagels

25,00

Gel op teennagels

French manicure

27,00

Bijwerken French

Manicure

28,50

Bijwerken French

Met glitter

29,50

Verlengen met tips

67,50