PS.food&lifestyle programma

 

Met PS.food&lifestyle maak jij de eerste stap naar jouw nieuwe koolhydraatarme levensstijl.

Je goed voelen, volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet.Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jouw op het lijf geschreven is. Als coach kan ik je daarbij helpen en ben dat duwtje in de rug als je het nodig hebt.

Met PS.food&lifestyle zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op jouw gezonde levensstijl.Het PS.food&lifestyle programma volg je onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl. Elke week bespreken we de vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de fases van het programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook na het programma volhoudt. 

De producten van PS.food&lifestyle kun je vergelijken met gangbare voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse snacks.Je gaat hiermee niet minder eten, maar anders. Hierdoor is het gemakkelijk vol te houden en deel je jouw dag naar wens in.Afslanken hoeft dus geen straf te zijn.De eiwitrijke en koolhydraatarme eetmomenten zorgen voor verlies van vetmassa en behoud van spiermassa. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect. Wekelijks kom je op consult om jouw resulaten te bespreken, leer ik je wat een gezonde levensstijl precies inhoudt en geef ik je handige tips. Na het bereiken van gewenste gewicht blijf je onder mijn persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

De voordelen van PS.food&lifestyle:

* een persoonlijk stappenplan

* gepersonaliseerde weekmenu's

* begeleiding van mij als gecertificeerd coach

* eiwitrijke, koolhydraatarme producten

* behoud van je spiermassa

* geen jojo effect

* echte gedragsverandering voor een blijvende gezonde levensstijl

 

In de volgende fases bouw je de PS.food&lifestyle producten af en eet je weer meer producten uit de supermarkt. Maar PS.food&lifestyle biedt ook een productlijn speciaal bedoeld voor gewichtsbehoud. Reguliere producten die je nog jarenlang naar wens kunt gebruiken. Je leert in deze fase hoe je het best jouw voedingspatroon kunt inrichten om je bereikte gewicht vast te houden.