Endermologie

Lipomassage, een techniek van Endermologie biedt de oplossing voor cellulite, plaatselijke vetophoping en huidverslapping. Op korte termijn weer een mooi silhouet krijgen behoort voortaan weer bij de mogelijkheden. Een duurzame oplossing waaraan geen chirurgie te pas komt!

Endermologie is een behandelmethode waarbij de weefselbarrieres die ten grondslag liggen aan cellulite en vetophopingen worden weggenomen.

Met behulp van de keymodule ondergaat het onderhuidse vetweefsel een diepgaande bindmassage.

Het vastzittende vet wordt zodoende op een bijzonder doeltreffende manier los gerold en los gekneed en als afvalstof afgevoerd.

Het LPG apparaat heeft diverse behandelkoppengeschikt voor diverse aandoeningen en lichaamsdelen. Endermologie maakt korte metten met overtollige vetrolletjes, een verslapte huid en alle andere bovengenoemde aandoeningen.

De behandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage, die voor een strke verbetering van de stofwisseling en bloedcircuatie zorgt.

De behandelkop neemt de huid op en bewerkt die door een in- en uitrollende beweging.

De rollende en knijpende beweging van de behandelkop stimuleert de bloed-en lymfecirculatie van het lichaam en bevordert de opname van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen.

U draagt een speciaal voor endermologie ontworpen panty, die ervoor zorgt dat de behandelkop gemakkelijk over het lichaam glijdt en het verzekert een optimale hygiene.

Gewoonlijk ziet u na 6 a 8 behandelingen al het een en ander veranderen.

Een gemiddelde kuur komt op ongeveer 16 behandelingen, waarvan de eerste 10 behandelingen 2x per week plaatsvinden, de volgende behandelingen 1x per week en de duur van de behandeling is 35 minuten. Na het voltooien van een kuur endermologie adviseren wij om een maal per 4 a 6 weken een onderhoudsbehandeling  uit te laten voeren om het verkregen resultaat te behouden.

Lipomassage is zeer efficient op plaatsen waar lichaamsoefeningen en dieten geen vat op hebben.
Als u reeds alles geprobeerd hebt, maar niets helpt, dan is deze behandeling de oplossing!

ENDERMOLOGIE BIEDT EEN NATUURLIJKE OPLOSSING VOOR DE VOLGENDE PROBLEMEN:

  • Cellulites
  • Overmatig vetweefsel, vetophopingen
  • Een verslapte huid
  • Voor en na liposuctie
  • Lymfeoedeem
  • Doorbloedingsstoornissen
  • Weefselverhardingen en littekens
  • Vermoeide benen en opgezette voeten

Losse behandeling

45,00

Kuur van 10 behandelingen

450,00

Kuur van 20 behandelingen

895,00