BeautyNjoy

beauty inside and out!

Nagelstudio

content image

 

Joy Arts en Debby Hagens hebben samen ruim 15 jaar ervaring in het zetten van gelnagels. Graag geven wij u een persoonlijk advies en kunt u dus altijd verblijvend contact met ons opnemen.

Gelnagels zijn gemaakt van een stroperige substantie dat met een penseel in laagjes wordt opgebouwd die elke keer uitgehard worden onder een UV-lamp.

Uw eigen nagels worden daardoor verstevigd maar ook een verlenging door middel van een tip of sjabloon behoort tot de mogelijkheden.

Tevens maken wij gebruik van gekleurde gel zodat u naast een frensh-manicure ook een natuurlijk ogende nagel in kleur kunt laten maken. Deze gekleurde gel hoeft dus ook pas bij een nabehandeling bijgewerkt te worden.

Na 3-4 weken, afhankelijk van de groei van de nagels, moeten de gelnagels weer worden nabehandeld. Bij de deze nabehandeling wordt de bovenste laag van de gel weggevijld en wordt er een nieuwe laag gel opgebracht.

Ook bestaat de mogelijkheid om uw natuurlijke nagel te voorzien van een gekleurde Gelpolish. Dit is een gekleurde nagellak die wel uitgehard wordt onder de UV-lamp. U heeft dan ongeveer 2 weken plezier van uw nagels zonder dat het er afslijt wat wel het geval is met traditionele nagellak. Voordeel van de gelpolish is dat deze ook meteen droog is na de behandeling.

Ook voor mensen met probleemnagels, denk hierbij aan nagelbijters, kalknagels, nagels die splijten, zijn gelnagels een goede oplossing. Graag geven wij u hierover een persoonlijk advies. Dus ook voor de mannelijke nagelbijter! De gelnagels worden na de behandeling dan niet gepolijst of gelakt zodat ze niet zullen glanzen. De nagels zien er dan natuurlijk en onopvallend uit.

Prijzen Nagelstudio

Manicure behandeling: €18,00

Spa Wellness manicure: €28,00

Handpakking: €12,00

Lengte vijlen en lakken: €12,00

Nagels lakken: €8,00

Nailart vanaf: €8,00

Versteviging natuurlijke nagels: €47,50

Versteviging natuurlijke nagels French: €52,50

Bijwerken 1 kleur: €27,50

Verlengen met tips: €67,50

Bijwerken french manicure: €27,50

Bijwerken french met glitter: €29,50

Verwijderen gelnagels: €20,00

Gel op teennagels: €25,00

Gel op teennagels french manicure: €27,00